Eigen rijder worden

Voor uzelf beginnen als zelfstandig transportondernemer betekent eigen rijder worden. Steeds meer chauffeurs verkiezen een carrière als eigen rijder…

Eigen rijder worden

Voor uzelf beginnen als zelfstandig transportondernemer betekent eigen rijder worden. Steeds meer chauffeurs verkiezen een carrière als eigen rijder boven een arbeidsovereenkomst bij een werkgever. Aan deze keuze zitten veel voordelen, waaronder:

Zelfstandigheid, een eigen rijder is immers eigen baas;
Het bepalen van eigen werktijden;
Keuze in opdrachten en opdrachtgevers;
De potentie om te groeien als bedrijf.

Voordat u eigen rijder kunt worden :

De overheid heeft enkele eisen gesteld waar een chauffeur aan moet voldoen voordat deze in aanmerking komt voor de benodigde transportvergunning. Een van de eisen is het bezitten van een vakdiploma. Deze wordt getoetst aan de hand van een zestal examens, afgenomen door het CCV/CBR.

Als gecertificeerd opleidingsinstituut bereiden wij veel aspirant-eigen rijders voor op hun examens. Dit doen wij met veel succes, zoals onze slagingspercentages u verder op de pagina laten zien.

Ook u kunt dankzij de opleiding van niwodiploma.nl voor de benodigde examens om eigen rijder te kunnen worden. Vraag een informatiepakket en offerte bij ons aan voor één of meerdere modules.

 

U kunt ons ook bereiken op 0614161155 of via info@niwodiploma.nl.

Kosten

NIWO Opleidingskosten
Financieel management € 550,00
Calculatie € 550,00
Bedrijfsmanagement € 450,00
Personeelsmanagement € 450,00
Wegvervoer goederen 1 € 450,00
Wegvervoer goederen 2 € 450,00
Internationaal goederen  € 450,00

VOORDEEL TOTAAL PAKKET v.a. 

€ 2099,-

ZATERDAG OPLEIDING 

Elke Zaterdag

voor de actuele planning kunt u contact opnemen tijdens kantoor uren.

WEEK OPLEIDING

Elke maandag en woensdag 

voor de actuele planning kunt u contact opnemen tijdens kantoor uren.

Extra informatie

Wat moet u weten: Het is niet toegestaan een vergunning te huren of te verhuren. Voor elk bedrijf dat meer dan 500 KG vervoert is een NIWO vergunning verplicht.

De vergunning is verbonden aan een onderneming te verhuren of zelf te huren. Vul nu ons contact formulier in en behaal uw eigen vakbekwaamheid cq. niwo-eurovergunning al vanaf 6 weken.

Informatie? Direct aanmelden?

Direct Contact