De NIWO opleiding

Klassikaal of online alle NIWO modules

Start vandaag nog al vanaf €359,- in 6 dagen

NIWO Opleiding ​

Wil jij als beroepsgoederen vervoerder, vervoersmanager of transportondernemer aan de slag? Haal dan je Eurovergunning bij Niwodiploma.nl. De ondernemersvergunning die bekend staat als NIWO vergunning voor transportbedrijven. Bij ons heb je de mogelijkheid het gehele jaar door te starten met jouw NIWO cursus. Ook spoedopleidingen bieden wij aan.

 


Niwodiploma.nl is uniek in vergelijk tot andere opleiders in Nederland, wij hebben inmiddels een algemene bekendheid als het gaat om de NIWO opleiding, honderden geslaagden gingen jou al voor. Wij leren je de benodigde kneepjes van het vak waardoor je verzekerd bent van een succesvolle onderneming. Wij bieden begeleiding in verschillende talen, je kunt ten alle tijden een vrijblijvend gesprek aanvragen. Klik hier.

Welke modules bieden wij?

Wij bieden alle modules aan m.b.t de NIWO vergunning.
Module B – Bedrijfsmanagement
Module C – Calculatie
Module F – Financieel Management
Module P – Personeelsmanagement
Module WG 1 – Wegvervoer Goederen 1
Module WG 2 – Wegvervoer Goederen 2

De examens worden dagelijks afgenomen op verschillende locaties in Nederland. Je kan in principe binnen 10 dagen reserveren mits er voldoende plek beschikbaar is.

De examens voor de modules Bedrijfsmanagement, Calculatie, Financieel Management, Personeelsmanagement, Wegvervoer Goederen 1 en Wegvervoer Goederen 2 worden digitaal afgenomen.

De examens voor de modules Financieel Management en Calculatie kunnen ook schriftelijk worden afgenomen. CCV, afdeling ondernemersexamens stelt de data van de examens en de data van sluiting van inschrijving voor alle examens vast. 

Een examen reserven kunt u zelf doen of wij kunnen het voor u uit handen nemen!

Compleet NIWO Pakket

Getuigschrift van vakbekwaamheid - alle NIWO modules

Actie deze week van 2549,- voor

2349,-

Losse NIWO modules

Getuigschrift van vakbekwaamheid - alle NIWO modules

v.a. 359